top of page

Velkommen til min store lidenskap

Denne malegleden fant jeg i godt voksen alder. Etter årevis med en kreativ tørke, startet jeg å male akrylmalerier. Da jeg tok opp malekosten, var det som om det var en rekke av malerier stod i kø for å komme til uttryk. Jeg kunne ikke stoppe å male. Og siden har det bare utviklet seg.

Jeg finner mye av motivasjon til å male i naturen, men også livsendringer og andre prosesses er med på å prege hva som skjer på lerretet. Når jeg maler forsvinner tid og rom, og plutselig kan det ha gått flere timer. Det er ren lykke.

Som regel maler jeg intuitivt, kun med et par fager som et utgangspunkt. Jeg har også tatt i bruk mange forskjellige teknikker for å komme fram til uttrykket mitt, og stadig lærer jeg flere. Maleriene mine er både abstrakte og figurative og som regel ganske så fargeglade. Blomstermotivene må ved jevne mellomromm også få komme til uttrykk.

Jeg har også fått en del oppdrag å male til interiør. Dette er en veldig spennende prosess og en helt annen måte å male på. Da er det om å gjøre å fange opp noe av kundens ønsker og personlighet samt stemningen i rommet det skal henge. Jeg drar også på hjemmebesøk til kunder for å få et inntrykk av interiøret maleriet skal henge i.

Alle bildene mine er malt med masse følelser og stor glede, og jeg håper de fortsetter å være til glede der de måtte ende opp.

Ta gjerne kontakt hvis du går med et ønske om et spesielt maleritil til ditt interiør.

 

20180909_092953.jpg
bottom of page